Besparingsberäkning – Coreonline

Med hjälp av denna beräkningsfunktion kan du snabbt beräkna vilken besparing din restaurang kan göra genom att byta från nuvarande leverantör till vårt Coreonline. Vårt system riktar sig till alla typer av restauranger, oavsett storlek, som vill kunna erbjuda sina kunder ett bekvämt sätt att beställa mat från restaurangen via sin mobil, restaurangens webbsida eller från Facebook. Det tar inte lång tid och kräver inte mycket arbete för att kunna ta emot beställningar online. Beräkningen ger en indikation på vad du kan spara per månad och per år.

Beräkningshjälp

Gratis

Coreonline

Gratisversionen

Med vår gratisversion kan du göra all det som man kan kräva från ett beställningsystem för mat. Kunderna kan via en knapp på din hemsida beställa mat för avhämtning och utkörning. Du kan skapa olika typer av erbjudanden, rabatter, gratis utkörning mm. I restaurangen har ni vår app installerad på en smartphone eller padda, där ni enkelt accepterar och bestämmer tid för leverans. Det finns även en knapp för att kunna boka ett bord på restaurangen via samma system och app. Ni kan göra i princip allt utom att ta betalt, eller skapa flera samtidiga erbjudanden. Det som krävs är att du har en egen webbsida eller en Facebooks sida. Men klarar du dig utan extra funktioner - så har du ett gratissystem som du aldrig kommer att behöva betala för.
Skapa konto
Extra

Coreonline

Extra

För att förbättra och förenkla för kunderna att beställa, eller för dem att ha uppdaterad information via en karta var maten befinner sig, så kan man koppla på extra funktioner till en månadskostnad. Saknar man en webbsida kan man få en via systemet som är speciellt utvecklad för att hamna högt när man söker efter er typ av mat via en sökmotor. Vill man vara extra vänlig mot sina kunder kan man även erbjuda en app som är anpassad med er logotype och som kan användas även i restaurangen för att t.ex. beställa mat från bordet och betala direkt. När du är beredd att ta del av alla extra funktioner - tveka inte skicka en beställning till oss, men testa systemet innan. Vi vet att du kommer att gilla det och spara pengar samtidigt.
Beställ extra funktioner