STAR TSP143IIIW

STAR TSP143IIIW

KVITTOSKRIVARE, WIFI, STAR TSP143IIIW

Star TSP143IIIW är Star Micronics nya innovativa kvittoskrivare med inbyggd WiFi. Med en effektiv WiFi-anslutning och enkel installation blir TSP143IIIW snabbt en trogen följeslagare i det dagliga arbetet. Denna nya utgåva från Stars framgångsrika TSP100-serie kommer med ett ännu snabbare skrivhuvud, på upp till 250 mm/s, inbyggd sax, inbyggd Power Supply och medföljande väggmonteringssats. Skrivaren är framtagen för att fungera med dagens ledande operativsystem, inklusive Android, iOS, Windows, Mac OS och Linux.

BESKRIVNING

STAR TSP143IIIW, KVITTOSKRIVARE MED WIFI FRÅN MARKNADSLEDANDE STAR MICRONICS
TSP143IIIW med WiFi, för enkla och flexibla kvittoutskrifter, trådlöst och utan krångel.

Star TSP143IIIW är Star Micronics nya innovativa kvittoskrivare med inbyggd WiFi. Med en effektiv WiFi-anslutning på 802.11b/g/n / 2.4GHz och enkel installation blir TSP143IIIW snabbt en trogen följeslagare i det dagliga arbetet.

 

Denna nya utgåva från Stars framgångsrika TSP100-serie kommer med ett ännu snabbare skrivhuvud, på upp till 250 mm/sinbyggd saxinbyggd Power Supply och medföljande väggmonteringssats. Den nya utplattningsfunktionen plattar ut kvittot i samband med utskriften inget mer krångel med kvitton som ringlar sig.

Skrivaren är framtagen för att fungera med dagens ledande operativsystem, inklusive AndroidiOSWindowsMac OS och Linux.

Kvittoskrivaren kommer med alla nödvändiga tillbehör som standard i lådan, inkl. strömkabel, en kvittorulle och väggmonteringssats.

Skrivaren är dessutom miljövänlig, och märkt med en certifierad Energy Star, så att du kan visa ditt miljöengagemang för kunden.

Egenskaper:

  • Trådlös anslutning till en rad operativsystem med WiFi
  • Stöd för Android, iOS, Windows, Mac OS & Linux
  • Snabba utskrifter på 250 mm/s
  • Inbyggd sax som klipper kvittot
  • Inbyggd, intern Power Supply
  • Utplattningsfunktion kvittot plattas ut vid utskrift
  • Mycket enkel att ladda nya kvittorullar tack vare drop-in-funktionen
25% tax + 149.00kr (shipping)